Saastunutta lihaa ihmisravinnoksi

raha ratkaisee

TS
http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2009-03-26,104:2:601275,1:0:0:0:0:0:

'Esimerkiksi salmonellaa kantavat broilerit käytetään Eviran ja elintarviketeollisuuden mukaan ihmisravinnoksi. Ne vain teurastetaan viimeisinä ja hyödynnetään elintarviketeollisuudessa jo tehtaalla kuumennettavissa tuotteissa.'

Mielestäni tästä pitäisi olla merkintä tuotteessa. Saisi sitten jokainen itse päättää ostaakon böbön käyttämää tuotetta.

6

816

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinä tosiaan

      että on olemassa bakteeritonta lihaa (tai kasvista)?

      Kyllä ne bakteerit kuumakäsittelyssä kuolevat eikä tartuntavaaraa siten ole. Lopputulos on aivan sama oli niissä salmonella- tai jotain muuta bakteeria - ei se bakteerin tyyppi vaikuta makuun.

      Kaikissa ruoka-aineksissa on bakteereja. Niin lihassa, kasviksissa, hedelmissä kuin viljatuotteissakin. Kuumennettaessa ne kuolevat. Jos tuotteessa on vaarallisia tai haitallisia bakteereja, sitä ei laittaa tuoreena myyntiin, mutta sitä voidaan käyttää elintarviketeollisuudessa silloin kun tuotantoprosessi bakteerit tappaa.

      • kyllä ne myös maistuu

        Älä höpsi.

        Varmasti vaikuttaa makuun ja rakenteeseen, jos bakteeri on tuotteeseen päässyt pesiytymään. Ei tuo kypsentämällä häviä.


      • lihassa
        kyllä ne myös maistuu kirjoitti:

        Älä höpsi.

        Varmasti vaikuttaa makuun ja rakenteeseen, jos bakteeri on tuotteeseen päässyt pesiytymään. Ei tuo kypsentämällä häviä.

        on aina bakteereita. Ei niitä ole desinfioitu. Kaikessa eloperäisessä on bakteereita - sinussakin kilotolkulla.

        Ei niitä kylmäsäilytyksessä niin paljon ole, että aiheuttaisivat makuhaittoja - eikä bakteerin nimellä ole siinä asiassa mitään merkitystä.


      • asiaa vähän
        kyllä ne myös maistuu kirjoitti:

        Älä höpsi.

        Varmasti vaikuttaa makuun ja rakenteeseen, jos bakteeri on tuotteeseen päässyt pesiytymään. Ei tuo kypsentämällä häviä.

        Minkälainen on bakteerin haju ?
        entäs maku ?


    • kyseleväinen

      1. Mistä löydät sellaista broilerinlihaa, jossa ei ole bakteereja?

      2. Miten ne bakteerit on poistettu?

      • kun...

        aloittaja on TYHMÄ ja oppimaton.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut

      Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/
      Ikävä
      199
      1590
    2. Miettimisen aihetta.

      Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.
      Ikävä
      138
      1354
    3. Mitkä on 3 viimeistä sanaa

      sun ja kaivattusi viesteilyssä? Ensin sun, sitten kaivatun?
      Ikävä
      54
      1123
    4. Kai sä näät

      Ku sua katson et olen aika rakastunut. Rakkaus ei vain ole aina niin yksinkertaista
      Ikävä
      72
      995
    5. Sun ja kaivattusi

      ikäero? Kumpi vanhempi, m vai n?
      Ikävä
      51
      950
    6. Mikä on ollut

      Epämiellyttävin hetki sinun ja kaivattusi romanssissa?
      Ikävä
      106
      902
    7. Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle

      Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva
      Ikävä
      52
      893
    8. Just nyt mä

      En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman
      Ikävä
      53
      850
    9. Piristä mua ystävä

      Hyvä💫...
      Ikävä
      82
      830
    10. Kuinka hyvin tunnet mut?

      Kerro musta mies jotain.
      Ikävä
      31
      764
    Aihe