Ostin kaupasta valmiita broiler-suikaleita. Voinko laittaa ne keittoon ja kypsyttää liemessä vai pitääkö ne paistaa pannulla ensin?
Voiko suikaleet keittää?
10
15742
Vastaukset
Moniin intialaisiin ruokiin laitetaan kana keihumaan ilman ruskistusta. Googelttamalla löytyy kyllä reseptejä... oma south indian kitchen keittokirjani on näköjään mennyt jemma-nimisen paikkaan , mutta jos bongaan sen niin voin laittaa tulemaan, en nääs muista mausteitten määriä ihan ulkoa
- kuin...
...aloittajan.
kuin... kirjoitti:
...aloittajan.
Ja sinä oot tietysti maailman älykkäin gourmet kaikkitietävä mestarikokki. Kerroppas ootko koskaan ruokaa laittanut ja mitä tekisit vaikkapa noista kanansukaleista. Odotan mielenkiinolla herkkureseptiäsi, kiitos.
- ne oitis
porkkanapää kirjoitti:
Ja sinä oot tietysti maailman älykkäin gourmet kaikkitietävä mestarikokki. Kerroppas ootko koskaan ruokaa laittanut ja mitä tekisit vaikkapa noista kanansukaleista. Odotan mielenkiinolla herkkureseptiäsi, kiitos.
roskikseen. Vain idiootit ostavat valmiiksi suikaloitua broileria.
ne oitis kirjoitti:
roskikseen. Vain idiootit ostavat valmiiksi suikaloitua broileria.
no kerroppas sitten mitä sinä ostaisit ja mitä siitä laittaisit ?
- tekemistä
porkkanapää kirjoitti:
no kerroppas sitten mitä sinä ostaisit ja mitä siitä laittaisit ?
kuin inttää ja yrittää päteä tällä palstalla ?
tekemistä kirjoitti:
kuin inttää ja yrittää päteä tällä palstalla ?
ja paljonkin, tuossa nytkin parin kilon file kypsyy, 3 lootaa valkosipulipottuja ja kohta korvasienisoossi ja mokkapalojen kuorrutus, asiakkaille, vapaapäivän harrasteena. Tässä nyt on väliaika, kahvia ja tohveewieneri. Eikös tämä ole muuten keskustelupalsta, eikä pätemis-ajanviete semmoinen. Toinen juttu on tietty palstarastistit, niihin törmää (ikävä) kyllä joka ikisessä keskustelussa. Ruoanlaitosta ei ole hajuakaan, pitää vaan päästä lohkaisemaan joka ikistä kommenttia. Jos vaikka sanoisin että maapallo on pyöreä, niin jopa sieltä kohta joku fiksu tulee väittämään että kyllä se litteä on.
- toki
Suikaleet voi kypsentää keittämällä kuten minkä tahansa lihan. Liemeen tulee silloin lihan valkuaisesta klönttejä tai vaahtoa, mutta haitta on lähinnä esteettinen. Jos vaahdon kauhoo pois, menee samalla osa ravintoaineista, joten ehkä kannattaa kypsentää suikaleet nopeasti pannulla.
- chiken
Kanakeittoon voi laittaa suikaleet kypsymään, näin tulee jopa vähärasvaisempi ruoka kun pannulla esipaistettuna. Kanaviillokon lihojakaan ei ruskiksteta vaan se tehdään keitetystä kanasta. Ja maku on mitä mainioin, eli ei vaadi välttämättä ruskistamista.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1951506Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1231268- 501003
- 70940
Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva52863- 58853
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53840- 102814
- 82810
- 32745