Osaisikohan kukaan neuvoa, mitä voin tehdä.
Tarkoitukseni oli säilyttää puolukkasurvosta (13kg) kylmäkellarissa. Olin vain niin tyhmä, että menin laittamaan siihen sokeria (5kg). Tajusin vasta jälkeenpäin, että näinhän se alkaa käymään.
Pakastimessa ei ole tilaa survkselle ollenkaan.
Eli miten saisin tehtyä tuosta survoksesta hilloa?
Kaikissa ohjeissa neuvotaan ensin kuumentamaan marjat ja vasta sitten lisäämään sokeri.
Harmittaa todella paljon, jos nyt menee koko satsi pilalle. Oli sen verran ison työn takana nuo marjat.
Olen todella kiitollinen, jos joku osaa auttaa.
Puolukkasurvoksesta hilloa?
Hillopää
3
2628
Vastaukset
- muuta konstia,
kun keittää ne hilloksi.
- pakasteet hilloksi
Kyllä sen voi vielä keittää hilloksi, kunhan et pidä levyä koko ajan täysillä ja lisäät myös hieman vettä sinne kattilaan, 1-2 dl riittää.
- Anonyymi
Paljonko sokeria kiloa kohti.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/2111668Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1411425- 541153
- 591087
- 721025
Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva55940- 106932
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53860- 82840
- 31784